|
Otonom şu konuda haklıdır erke (yönetime, yönetilmeye) karşı olmak anlamında. Bu anlam yönetilmedende bireylerin bir arada gelişim ve paylaşımda bulunabileceğibe olan inançtır.
Burda farklı fikirlerin baskıaltında tutulup taraf olmamak gibi bir amaçla birlikte değer ve paylaşımda bulunabileceğini kanıtlamaktır amaç belki ne dersiniz..
Ama sunuda unutmamak gerekir ..Server T.C. sınırları içindeyse hukuken o ülkenin yasaları platformu bağlar. Yani yazdığımız herhangi bir ileti ülke yasalarına aykırı halde ise bu iletiler için savcılık erişim noktası istendiğinde.Site görevlileri bunu iletmek zorundadır. Savunmada ismianarşist'i o yüüzden öyle yazdım mı hukuk sistemi ne kadar makul bulur bilinmez.
Bu palatformda düşünceye(düşünmeye ) yapılan saygısızlık dışında genel bir kural olduğunu düşünmüyorum ben sahşen. (hakeret,aşağılama vb.)
Ama aslında bu ortamı yaratacak kişilerde burda yazan kişilerdir. İsimlere takılmayalım zira bireysel anarşizm dışında anarşist toplumlarda bile düzen için belli sınırlar vardır.
Saygılarımla..
House of Duarden
Alıntı:
|
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche
|
|