Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı
Evet bu benim düşüncem tabii.. ben vurdumduymazım.. siz vurupduyosunuzda nooluyoo.. başa kimin gelmesini istersiniz .. daha demokrat mı.. daha laik mi.. daha dinci mi.. yoksa sentez bişey mi.. nasıı.. hepsi abd nin kölesi olucak sonunda.. kimsenin sizi taktığı yok !!! Sizde kimseyi takmayın !!! Hepsi bir aptallların.. hiç bi partinin diğerinden iyi tarafı YOK!..... malasef.. sayın lynx
|
Değerli arkadaşım daha önce açılmış bir konu da bu sorunun benzeri sorulmuştu , rica etsem konunun tamamını ve diğer arkadaşlarımızın katkılarınıda okursanız çok sevinirim.
Bu arada ben şu şeklide cevaplamıştım :
Alıntı:
Alıntı:
paradoX´isimli arızadan alıntı
Etsin etmesine de biz etsin dedik diye sanki hemen iftifayı basacaklar. İstifa etseler bile kim gelecek yerlerine? Bu hükümetten Türkiyeye bir fayda gelmeyecek çok açık; peki fayda sağlayacak hükümet modeli nasıl olmalı? Hepsine birden cevap istiyorum 
|
Alıntı:
|
Etsin etmesine de biz etsin dedik diye sanki hemen iftifayı basacaklar
|
Bir çok kişi bunu söyler ve insanlar hep birlikte bunu söylemeye başlarsa neden olmasın?
Alıntı:
|
İstifa etseler bile kim gelecek yerlerine?
|
Evet Sn Rahmetli Bülent Ecevit Başbakan iken kendisi bir yandan ekonomi , bir yandan koalisyondaki cıvık 2li ile başa çıkmaya çalışırken , bir yandan Kuduz köpekler gibi kuduran basın ve media ile cebelleşiyordu...
Basın ve media nın da kudurgan provakosyonu ile Sn Ecevit beyenin beyenmeyin ABD nin aslında fonları ile güçlendirilmiş güdümlü sayın medaya mensupları gerekli operasyonu yaptı ve halk kışkırtıdı
Neden işe yaradı?
Çünkü Sayın Ecevit fazla kibar ve insanların fikirlerini ciddiye alan bir Başbakandı.
Ama aslıdna biraz Demirel yada RTE gibi olsaydı , vamı deyceğin yada hadi hadi ananı da al git demeyi öğrenmiş olsaydı kalırdı.
Ha bu arada ABD neden Eceviti istemiyordu?
Çünkü ABD Irak her tim sokuşunda Ecevit bir Türk subay gözlemcinin de beraberlerinde hareket etmesini istiyordu ve aynı zamanda Şebek salaklığındaki Saddam ile barış yapılması için çaba harcıyordu ve kontrollü Irak savaşı istiyordu. Çünkü o geleceği gören bir Başbakandı.
bunları neden anlatıyorum? , Kendisi hastalandığında şunu dedim ;
Kaşınmayın ; Allah korusun kendici vefat etse ölüsü bile bu ülkeyi RTE den daha iyi yönetir , AKP tehlikeli ...
Kimse bunu dinlemedi , çünkü bu forumdakilerin de bir çoğu dahil medayanın kuklaları gibi nereye güdülürse oraya gidiyorlar... geç oldu ağlamak için... alın işte Sayın Ecevit gitti , işte kaldınız baş başa RTE ve GÜL ile ... MUTLUMUSUNUZ?
Bu arada yeni bir tehşis ; sanki LIDER çıksa ne olacak?
Onuda benzetip küstürüp canına okuyup , acımasızca birbirimizi yerken küstürürüz.
Alternatif Hükümet ne olursa olsun , ister sağdan ister soldan ister se sokaktan çevirin birini ... ama yeterki DİNCİ olmasın , yeterki DİK dursun , yeterki koyun sürüsüne uyanın desin ...
Yönetim biçimimi?
Sanırım bazı ülkeler için demokrasi LÜKS bir kavram.
CAHİL ve OYU SATILIK bir mal olarak gören ülke insanları DEMOKRASİYİ hak etmiyor demektir.
|
Konunun tamamı için gerekli link :
http://www.anarsist.org/kamuoyu-yokl...a-etmelimidir/
Bunun dışında şunu da söyleyebilirim BOP gibi birprojeye hiç bir hükümet bu şekilde gelmemişti , demirelinden , turgut özalında , çillerine kadar ,
Bu insanlar farklı , siz oturun , oy kullanmayın , sorumluluktan kaçın , resmin bütünü yerine sadece parçalarını görmeye devam edin
Bu acı , çok acı.
Bu arada örnekler için bu konuyuda tavsiye ederim :
http://www.anarsist.org/guncel-mevzu...zel-aile-timi/