Bu nasıl iş!
Malumunuz, bu pazar günü referandum var. Cumbabayı halk seçsin mi-seçmesin mi? diye oy verecez. Bu referandum 11. cumbaba için yapılacaktı, ama AKP Gül'ü kurtarmak istediği için bunu 12. için yapılması yönünde değiştirdi.
Tayyip efendi kaptanlığındaki AKP, bu referandumu genel seçim havasına sokmayı ve AKP'ye mal etmeyi başardı! Tayyip efendi önce kürsüden "EVET oyu vermenizi bekliyorum" dedi hatırlarsanız.
Şimdi de caddelere meydanlara o AK NOKTA yazan minibüslerini yerleştirmiş, milletin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Üstelik bir de hukuk rezaletine imza atmış, oylanan referandum metnini referandum başladıktan sonra değiştirmiş!
Dünyada bunun başka bir örneği yok!
AK NOKTA minibüsü gördüm bugün 1 tane, arkasında Tayyip'in resmi ve kocaman bir yazı: "Bayramınız kutlu, tercihiniz EVET olsun diyorum"
Tepem attı. Yahu, sana ne kardeşim! Bu genel seçim mi de, milletten EVET oyu bekliyorsun! İnadına HAYIR verecem ben oylamada.
"İnadına HAYIR verecem, çatlasanız da patlasanız da!" diyecektim minibüsün önündeki görevlilere, kendimi zor tuttum.
Siz ne diyorsunuz?
|