Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 18-10-2007, 21:34
possible_outside
Guest

Alıntı:
duarden´isimli arızadan alıntı Mesajı göster

Teşekkür ederim possible_outside ve fenasi verdiğiniz bilgiler için. possible_outsidebenimde analog canoon eosum var ondan vazgeçmeyeceğimde amatör sınıfta ama olsun Nikon D80 bu güne kadar aklıma yatan modeldi. Fenasi bey evet bende D80 üzerinde çok duruyordum ama bugün PantaxK10D incelemesi okudum canondaki toz önleme sistemi ve kendi geliştirdiği sarsıntı giderme (yani makina içine konan bi sistemle eliniz titrerken odak noktası hareket ediyor ve görüntüyü sabitliyor yani teknik anlamında öte benim algım .) (içen ve eli titreyen insanları düşümüşler) 15-55 ve 50-200 Kit ilet D80 kitten daha uygun yapılan yorumlarda iyiydi. Özel bir 22 bt çeviricisi ile daha kaliteli renkler felan diyor yorumlarda. Hiç dezavantajı yokmu var istanbul dışında aksesuar ve lens daha zor bulmak diyorlar. Bakalım hayyama kadar gelip makinaya bakacağım bu gidişle
Yakayı kaptırdığınızı görmekten büyük haz duydum, Duarden. Bana eski günlerimi hatırlattınız. Ben ekipmanımı satmıştım ama parayı bulunca ben de fotoğrafın büyüsüne tekrar kapılabilirim... Son yazınızdan bu işi artık akıl almadan da götüreceğinize kanaat getirdim. Ne diyeyim, sevindim. Fotoğraf dünyasında iyi yolculuklar size.