Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 18-10-2007, 21:02
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
possible_outside´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Dslr alın, piyasa dijital olmuş durumda... Ben eskiden Canon eos serisinden kullanırdım (analog'tu o zaman ama lensleri dijital'e uyumludur) Ben size bir Nikon dslr makine öneririm. Giriş seviyesinden semi-professional bir şey tercih edin (bence nikon alın) zaten sonra objektifler, flash falan acaip gidecektir... hele zoom objektifleri haklı olarak değersiz bulursanız... bu sanatın çok tuzlu olduğunu göreceksiniz. Bir nikon dslr body öneririm son olarak...

Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Bende ara makina olarak nikon d70s var. memnunum üstelik de sn. possible'nin belirttiği gibi piyasada ki en ucuz lens ve flaş seçeneklerini sunuyor. nikon d80 serisi yakında kalkacak o yüzden uzun bir süre başka bir makina almam diyorsanız bende öneririm, yarı profesyoneller arasında en iyilerdendir. şu anda varmı bilmiyorum ama kit (Ekonomik paket) olarak kampanyaları oluyor nikonun takip edin, 2 ay önce görmüştüm, 28-105 lens ve 1 gb flash disk gibi bir çok şeyde yanında hediye veriyorlar genelde bu kampanyalarda... yurt dışından almayı düşünürsenizde özellikle lensler ucuz olur dışarda imkanınız varsa alın derim ben... kolay gelsin size...
Teşekkür ederim possible_outside ve fenasi verdiğiniz bilgiler için. possible_outsidebenimde analog canoon eosum var ondan vazgeçmeyeceğimde amatör sınıfta ama olsun Nikon D80 bu güne kadar aklıma yatan modeldi. Fenasi bey evet bende D80 üzerinde çok duruyordum ama bugün PantaxK10D incelemesi okudum canondaki toz önleme sistemi ve kendi geliştirdiği sarsıntı giderme (yani makina içine konan bi sistemle eliniz titrerken odak noktası hareket ediyor ve görüntüyü sabitliyor yani teknik anlamında öte benim algım .) (içen ve eli titreyen insanları düşümüşler) 15-55 ve 50-200 Kit ilet D80 kitten daha uygun yapılan yorumlarda iyiydi. Özel bir 22 bt çeviricisi ile daha kaliteli renkler felan diyor yorumlarda. Hiç dezavantajı yokmu var istanbul dışında aksesuar ve lens daha zor bulmak diyorlar. Bakalım hayyama kadar gelip makinaya bakacağım bu gidişle

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche