18-10-2007, 20:45
|
 |
solus et moriturus
|
|
|
|
Şimdi sn.maria yok yanlış anlamıyorum hatta direkt bunun için hayır diyeceğim Platonun devlet eserindeki yönetimin filozoflar tarafından yapıması tavrı için gidiyorum. Bu halkın seçimlerine zerre kadar güvenmiyorum, ayrıca halk seçecek dediğiniz madde 20 milletvekili önerisi ile diyor.
Şimdi size kaba hümanizimden uzak bir yorum gibi gelecek ama söyleyim Hukuk bilen, adam kayırmamış 10. Cumhurbaşkanımızında bir oyu var benim köydeki 20 çocuklu ferit emmininde(Kişi tamamen uydurmadır) Yani yanlış anlamadınız maria. Hem ikinci noktayı kaçırmışsınız bu oylamanın arkasında olabileceğini öngördüğüm
Alıntı:
Ama her şeyi kullanan bir enformasyon (bilgi almak değil, bilgi kirliliği arasında kalmak katılımın) % 80 le kabul edildi derse pazartesi gazeteler boy boy halk sivil anayasayı destekliyor söylemine girişirse.
Ben gidip %20 arasında kalacam anayasanı dğiştirlmesine karşı olduğum için değil, Bilim, hukuk ve toplum çignenerek kendi anayasasını yazmaya çalışanlara hala burda olduğumu göstermek için.
|
House of Duarden
Alıntı:
|
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche
|
Konu duarden tarafından (18-10-2007 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir..
|