Tekil Mesaj gösterimi
  #41 (permalink)  
Alt 15-10-2007, 11:51
paradoX paradoX isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Henüz arızalanmış

maria siz öncelikle haddinizi bilin ki bende kendi payıma düşen kısmı ile ilgileneyim. Siz beni küfrü hakeder" pozisyonuna getirirken o haddi nereden alıyorsunuz? Siz kimsiniz ki başka işiniz gücünüz yokmuş gibi benim sizin deyiminizle "mantıktan yoksun" ELEŞTİRİLERİMİ yorumluyorsunuz? Siz bir otorite misiniz?
İyice okursanız yazarın yazısınız içinde Lise öğrencileri arasında başarı oranlarına göre kadınların ne kadar akıllı olduğundan bahsettiğini göreceksiniz zira siz görmek istediğinizi görüyorsunuz; öyle ki Lise yerine ilkokul yazdığımı ifade etmişsiniz. Üstelik ben o cümlemde kendi zekamdan değil benden başarılı olanlarında kız olduğunun dikkatini çekmişim zekamdan bahsetmeme gerek yok zaten üniversite hocalarım dahil herkes farkında size ispata gerek yok.
"Ben ce ağır sizin için keyif verici küfürler" evet bunu sizin kendi elinizle yazdığınız "küfür keyif verici" mesajınızdan esinlenerek yazdım ne yazdığınızın farkında değilseniz yazmayın. Haddimi bana bildirmeye kalkmayın önce kendi haddinizi bilin.
Kimseyi savunmadığınızdan bahsediyorsunuz doğrudur tek yaptığınız beni haksız göstermek çabasıdır. Bunu herkesin anlayabildiğini umuyorum.
Bana tavsiyelerinize gelince; Nereye nasıl "dalacağımı" size sormam. Siz benim için hiçbir konuda fikir alabileceğim bir şahıs değilsiniz çünkü.
Birilerini "ELEŞTİRİRKEN" bana nasıl tepki verebileceğini tahmin edebilmem için öncelikle o kişinin en az bir-iki diyaloğuna şahit olmalıyım ki yazısını "ELEŞTİRİP ELEŞTİREMEYECEĞİMİ" bileyim.
Kendimi sizden önemli gördüğüm muhakkaktır bu nedenle sizin benimle sorununuz olacağını düşünmem de kaçınılmazdır.
Benim için de eleştiri çok incelik ister öyleyse siz bana bir örnek gösterin de ben "evet bu gerçek bir eleştiridir" diyebileyim; fakat siz bu güne kadar böyle bir örnek davranışı sergilememiş eleştiri yerine çarpıtma, muhalefet olma, hedef alama yolu izlemişsiniz.

Güzel sözler yazıyorsak bende ekleyeyim;
"Aklı kıt olan dilini tutamaz" G. Chacuer
"Çok konuşmak dili kaydırıp şaşırtır, dostları usandırır." (Hz.Osman)

Sizinle yeteri kadar muhatap olduğumu düşünüyorum. Artık şahsımdan bahsetmekten vazgeçiniz.

Sayın adminden şahsım adına açılmış iki konuyu da kilitlemesini rica ediyorum. Benim için hoş olmayan bir tecrübe yaşanmış bitmiştir ben bile bu gün konuyu unutmuş, ilk günkü etkiden sıyrılabilmişken hiç konuya hakim olmayan kullanıcıların konuyu uzatmasından ve bana cevap hakkı doğuracak konuşmalarından rahatsız olmaktayım.

Son olarak, o konuda saçma veya değil ama kesinlikle terbiye sınırları dışına taşmayan ve hiçbir hakareti, aşağılamayı, küfrü haketmeyen mesajı yazmaktaki hatamı kabul ediyor, aldığım eğitim ve yaşadığım çevreden çok uzak olan bir tavır sebebiyle hissettiğim aşırı duygusallıkla, yazarı yaptığı yanlış için uyaran Sn. duarden ve vampyré dan özürlerimi kabul etmesini rica ediyorum.

Bu tatsızlıkların yaşanmasını kesinlikle istemezdim arkadaşlar.

Hepinize saygılar...