Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 13-10-2007, 02:58
LYNX LYNX isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Diğer atılan üyenin elbette küfürlerini savunmuyorum ama onu o küfür noktasına getirene kadar hiç de incelikli olmayan, hiç de zeka barındırmayan kışkırtmalı hakaretamiz cümlelerin atılan üyenin hakaretlerinden farkı olmadığını, üstelik ilk başlatan ve fikirleri en kuru en kaba en mantıktan yoksun haliyle sözde "eleştirir" gibi yapıp da; ûslubun kaynak referansı olan Paradoks'u işte tam da burada fecii yadırgıyorum...Üstelik forumun öyle bir anından "dişiliğine" sığınmış ki, tekrar kere tekrar üzüldüm/kahroldum...

Ama beni öncelikli ilgilendiren hâlâ ve yine de; yanılmam, yanılmam için kaynaklık eden "dost" ve kendi çelişkimdir...
Maria
yazın baştan sona talihsiz.
Analizindeki dar açı ve resmin bütünü yerine katı bir bakış açısı ile konuyu daraltman bende şaşkınlık yarattı.

Alıntı:
hiç de zeka barındırmayan kışkırtmalı hakaretamiz cümlelerin atılan üyenin hakaretlerinden farkı olmadığını,
kıyaslamadaki hatan ve aşırı uçtaki ağır eleştirin ise ilginç ve bir o kadar da doğallıktan uzak gibi geldi bana.
Nitekim yazıda paradox haklı yada haksız , provakatif yada değil konusu tartışılmıyorken hedeften sapan eleştrilerin konuyu tamamiyle saptırıyor bence.

Bana kalırsa tekrar tekrar okuyup da ve özellikle etki tepki dinamiğini anlayarak konulara yaklaşmakta yarar görüyorum.
Sayın nbb nin tutumu son derece güzel. Gösterdiği yazım dili ve yolunuda kutluyorum.
Kendisi adımlarıyla örnek bir insan.

Konu LYNX tarafından (13-10-2007 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir..