Meğer ne salak düşüncelerim varmış.
Yukarıdaki ima hakkında yazdıklarım dünkü konu için değil, forum geneli için geçerliydi. Burada bunu en azından maria nın bildiğini biliyorum.
paradoX,
Konuda karşıdakine gereken yapıldı, üyeliğimi silin diye hem özel mesajdan hem de ordaki konudan yazacağına sabırlı olup bekleseydin tartıştığın kişi zaten uzaklaştırılacaktı. Size sabır diliyorum başka bir şey değil.
Fenasi(Bunu diğer arkadaşlar da üzerine alınabilir),
Yukarıda bahsettiğim göndermelerin
salt karşıdakini ve fikirlerini küçümseyen türdeki göndermeler olduğunu yazmışım. İnsanları aşağılamaktan hoşlanmadığım için.. Birine eşek demekle eşek olduğunu ima etmek arasında fark görmek isterdim ama göremiyorum. Ne yapalım, hıyarlığıma verin(kendime gönderiyorum inceden inceden).
Maria,
Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Fırsatları kaçırmıyorsunuz, olayları daha önce yaptığınız gibi kendinizce yorumlayarak neticeye varıyorsunuz. Bu kez ben neticeyi değiştirme çabasına girmeyeyim, kimseye kendimi ıspat etmek gibi bir kaygım yok, bırakayım da bildiğiniz gibi kalsın.
Buyrun konunuzu sabaha kadar tartışın.
http://www.anarsist.org/kose-yazilar...lari-eksiktir/
Unutmadan, Abdulmuttalip Bey'in imzasını da ekleyeyim uzaklaştırmalarda imzalar çıkmıyor:
Her alçağın son sığınağı vatanseverliktir. (Bernard Shaw)
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."