|
Benim anlamak istediğim, eğer varsa neden bu evrim sadece hayvanlar üzerinde gerçekleşiyorda, insanlar hala aynı şekil- aynı metabolizma, aynı anatomide kalabiliyor.
Örneğin, bir hastalık ele alalım. Reflü; kişinin midesi yiyecekleri hazmedemez ve mideden yemek borusan doğru iter yemekleri, yada yemek borusundan gırtlağa doğru. Bu hastalık tedavi edilmez ise, mide veya gırtlak kanserine neden olur. Neden Olur? Çünkü, yemekler mideden yemek borusuna doğru geri itildiğinde (bunun yıllar süren bir hastalık olduğunu düşünürsek) yemek borusunun hücre yapısı değişerek midenin hücre yapısını almaya başlamasına neden olur ki, bu evrimdir demi? Ama hücre yapısı değişemediği için, meteabolizma bozulur, hücreler bozulur, netice o kısımda kanser meydana gelir. Madem Bilimsel olarak Evrim var, neden yıllarca bu düzende yaşayan bir insanın bırakın eli kolunu hücresi bile değişikliği kabul etmiyorda hasta oluyor?
Allah inancı, kişinin düşünce yapısı ile alakalıdır. İnanmıyorum deyip çelişkide olanlarda var, inanıyorum diyip, sonradan kendini ararken İlahını kaybetmiş olanlarda var. Bu iş tefekkür gerektiren bir şey bence.....
İnsanlar büyüdükçe hayallerimi küçülür, yüreklerimi?
|