Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 30-09-2007, 08:08
nbb. nbb. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kim bilir

Bugün, ülkesinin ve kendisinin geleceği ile ilgilenen her Türk vatandaşının öncelikle sorması gereken soru: Türkiye nereye götürülmek istenmektedir?

Atatürk’ün Devrim Yasaları ile yasaklanmış tarikatlar-cemaatler siyasi iktidarı ele geçirmiş bulunmaktadırlar bugün. Ve, yeni anayasa ile de yapılmak istenen, asla milli olmayan bu iktidarın iç ve dış güvencelerini oluşturmak-pekiştirmektir; vatanın ve milletin bölünmesi karşılığında!..

Şair İsmet Özel’in bir sözü var: “İnsanlar hangi tarafa kulak kesilmişse, öbürüne sağır.” Yaşadığımız bu günlerde Atatürk cumhuriyetine ve bağımsızlığa, laikliğe, sosyal hukuk devletine, gerçek demokrasiye taraf olanlar; ülkenin başına geçirilmek istenen türban’ı ayan beyan görebilmektedirler. O türban ki, tek tek bireylerin başını örtmekten ötede ülkenin gözünü bağlamak için gündemdedir ve anayasanın önceliği gibi sunulmaktadır. Amaç; vatanın ve milletin bu anayasa ile bölünmeye hazırlandığı gerçeğini gözlerden gizlemek.

Tarihine, Atatürk’üne sahip çıkanlar bunun böyle olduğunu ayan beyan görebilmektedirler bu günden.
Çünkü ABD’den, AB’den, özelleştirmelerden eğitim sisteminin çökertilmesine kadar her şey o kadar apaçık ki, kör çomağım gözüne misali!..

Öbürleri de yarın görecekler!

sıyırdı yüzünü dünya / gördüm kimse ben değil