Öncelikle sayın nbb. ve sayın maria; konuya ilgi göstereceğinizi tahmin etmiştim. Yanılmamışım. Bu tahminimde haklı çıkmak beni mutlu etti. Forumun felsefe bölümünün en arkalarında duran bir konunun ( ki bu onun eski olduğunu gösterir) , yalnızca onu bir nevi tekrar etmemle şahsınızca ilgi odağı olması, hatta o derece ki bu konuda tartışmayı "çok dile"meniz

ziyadesiyle mutlu kıldı beni .
Konuyla ilgili olarak, maria'nın konuyu derinlikli ele alarak bahşettiği görkemli yanlış anlama örneği de hayli değerliydi benim için.
Konunun detayları ile ilgili birşeyler yazacağım yönünde size söz verebilirim. Satır aralarına kadar uzanır , yanlış anlama ihtimallerimizi ortaya döker, büyük iddialarla yere çakılır ve belki bunun farkında bile olmayabiliriz. Sahne olasılıklara açık . İletinize yazar yazmaz cevap veremediysem bu susma taraftarı olduğumdan değil .
Siz de beni mazur görün şuan için ruh halim yazdıklarınızı detaylı bir şekilde analiz etmeye uygun değil.
Sevgili nbb. ve sevgili maria. Bir süre sizinle çatışmaktan uzak kalacağım gibi görünüyor. Hayatımda ciddi bir kriz oluştu. Bir süre olmayacağım. Hoşçakalın .