Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 28-09-2007, 13:41
Uzak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzak Uzak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
über-arıza-mensch

Pek çok güzel film var oylamaya sunulmuş . En beğendiklerime değil tam tersi beğenmediklerime oy atıyorum hatta yorum yapıyorum . Tamamen negatif çalışıyorum yani !

" Babam ve oğlum " filminin benim için de bir anlamı var . Filme tam da babam ile birlikte gitmiştik . Ve biz o filmin yeni nesil hâli gibiydik. Ben ölmedim ama hayatımı tarumar ettim. Ailemi de kendim gibi parçaladım. Babamla şiddetli (!) kavgalarımız bile olmuş , reddedilme noktasına gelmiştik.(Ve diğer ayrıntılar ...)Neyseki yaraları sarma döneminde pek çok insandan daha şanslı çıktım .

Bu filme yıllar sonra baba oğul gittik. Bu filme gitmek için de çıkmamıştık yola. Baba oğul film izlemeye gitmekti niyetimiz. Sinemada bu film vardı şansa. Güldük ve bilet aldık .

FİLMİ HİÇ BEĞENMEDİM . Hatta o kadar tepki duydum ki yanımda babam değil başkası olsa kalkar giderdim.

Maria az bile yazmış .

O sevdiğim keman sesi ilk kez bu kadar iticiydi. İtici ne kelime fırlatıp atıcı . Ne iğrenç ,ne bayağı bir tekniktir bu . Bangır bangır acıklı keman nameleri, bağrışan insanlar...

Mizahı da mizah olsa . VASAT bir film.

Oyunculuklar iyi . Senaryo ve teknik yön sıfır oyuncular ne yapsın. Onlar kendilerine düşen payın hakkını vermişler . Başka da bir halt yok . SİNİR bir film .