Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 25-09-2007, 22:02
ucuzfilm ucuzfilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Festivali düzenleyenlerde kendi festivallerini aslında çok ciddiye almıyorlar. Yada şöyle düzeltmeliyim öndeki Uluslararası tamlamasını haketmiyor. 1,5 aydan az bir zamana var ve sitelerinde ne jüri isimleri ne etkinlik programı ne de etkinlik alanları görünmüyor. Yazıktır günahtır. Şu canım İzmir'im daha iyi ve daha organize bir festival hakediyor.

3 yıl önceki festivalde BMW için hazırlanan başrolünde Clıwe OWEN'ın oynadığı bir seri kısa film gösterimi vardı. Benim gibi kısa film severler salona kurulduğunda ilk sahne karşısında şok geçirmişti. Yuh demiştim adamlar neler çekmiş. Çekenler; Tony Scott ve türevleriydi. Diğer oyuncular Madonna, Gary Oldman, Don Cheadle vs. idi. Sağolsunlar varolsunlar. Festivalimiz bu nadide eserleri (Şevkimiz kaçma pahasına) bizimle buluşturdu. Ama alt yazı eklemeyi düşünemedi. Çünkü festivale geliyorsan sular seller gibi ingilizce bilmek zorundasın ya. Çok kızmıştım. Kısa film çekmeye çalışıyorum. Ama İzmir'de yaşamama rağmen bu festivale göndermeyi düşünmüyorum...

Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....