Tekil Mesaj gösterimi
  #25 (permalink)  
Alt 25-09-2007, 11:54
possible_outside
Guest

Wink İnanın anlamaya çalıştım

Alıntı:
Lilith´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
hiç olmadığın biri olmaktansa , aslında hep olduğun ama gösteremediğin kişi olmakta kötü bir yan görmüyorum ben snossible..
Bunu ileride belki bir yazımda kullanmak üzere alıntılayabilir miyim lilith hanım?

Çözemedim, deniyorum.

Hiç olmadığı kişileri olmaya çalışan kişiler var. Veya hiç olmadığı kişileri o kişileri olmuş gibi gösteren kişiler var. Ya da son olarak hiç olmadığı bir kişiyi olmak isteyip bunu hep istekte bırakmış kişiler var. Her üç durumda da bu kişileri olumsuzluyor ve aslında hep olduğun ama gösteremediğin kişi olmakta kötü bir yan görmüyorum durumuna geçiyoruz. Şimdi bu durumu irdelersek bu forumdaki benden sonra ikinci maskeli kötü hayaletin siz olduğu ortaya çıkıyor/veya çıkmış olabilir. Denilen o dur ki: aslında bir kişide bir kişilik var ki o onun gerçek kişiliği; lakin bu kişi içindeki gerçek kişiliği gösteremeyip de sanalda veya herhangi bir uygun zeminde gösterirse bu kötü değildir. Eğer bu ise, sizin bu tehlikeli ve pekala sizi kötü gösterebilecek bu fikrinize katılıyorum der, daha da uğraşmam, giderim.

Ama sözünüz bilmece gibi bir şiirsellikteydi, hakkaten eğlendim de... tşk

Konu possible_outside tarafından (25-09-2007 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir..