Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)  
Alt 25-09-2007, 11:19
possible_outside
Guest

Talking Geldi kötü kişi

Bunlar hep ucuz ahlaki söylemler. Yine kafalarınızdan kötü adamlar bulup, kafalarınızdaki imajlarla duygusal tatmin yaratıyorsunuz, kötü-gerçek olmayan hayaletlerle savaşarak. Neden sizler değil de hep şu "birileri" oldukları gibi görünmüyor.

Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol...

Yani mevlana söyledi diye (ki gerçekten derin sözleri vardır, bu bilinir ama...)
bu sözü pek anlamlı diye alamıyorum ya...

Neden şu kişi, şunu söyledi; öyleyse sanal şu kişi ve gerçek deil o kişi hiç yok gibi böyle kişi vererek, alıntılarıyla göstererek yazılmaz böyle şeyler (delikanlılarım benim ha?)... bence şu "delikanlılık" bu sözler ve yazılarında bilgi donanımı bulduğum kişilerde de bu delikanlı ruhunu görmekten sıkılıyorum. (Ayrıca tuz ruhundan beter bu ruhu sanalda da gerçekte de görüyorum. Yani yok belki o maskeli kötüler... Belki sizsiniz onlar. Belki maskelilerin çokluğu sizi ele vermiyor bir türlü... Bundan sonra bu hayaletlere çemkirme devam ederse ben en azından farklı, değerli çemkirmeler de okumak isterim.

Bir türlü kimse alınmaz bu gibi durumlarda. Ama ben alındım; zira benim o kişi. Olduğum gibi görünmüyorum. Ancak sanalda cesur olabiliyorum, maskeler takınabiliyorum. Benim, ben.

Konu possible_outside tarafından (25-09-2007 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir..