Tekil Mesaj gösterimi
  #21 (permalink)  
Alt 24-09-2007, 10:08
possible_outside
Guest

Standart Forever young

Alıntı:
Berk Taçyıldız´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Seviye ancak kişilerin aralarına koydukları mesafe ile var olabilir . Duygu taşmaları , coşkulu aşk vs. ne mekanda, ne de zamansal sürecin bir kıyısında bizi bize bırakır . Bu nedenle aşıklar asla seviyeli ilişki yürütemez.

Seviye belki de bir miktar sevgisizlik ve saygısızlığı adaletli olarak kendimize ve karşımızdakine paylaştırmakla söz konusu olabilir .

"Sevgisinden" sesimizi duymadan uyuyamayan , ya da "sevgisinden" bizi tanıdığı herkese tanıştırmak isteyen ( özellikle anne - babaya ) , "seviyorum" diye bağırası gelen bir kişi ile hangi seviyede ilişki yürütebilirsiniz ?

Seviye belli düzeyde yabancılık ve soğukluk ister .

Bunun genelde böyle yaşandığına inanmıyorum. Ama böyle ilişkiler yaşamış biri olarak böyle yaşanması gerektiğine, bir ilişkide gerçekten sevgi varsa yaşanacak şeylerin bu arkadaşın tarif ettiği gibi yaşanması gerektiğine, bunun doğal halinin, sevginin doğal halinin bu olduğuna inanıyorum. Seviye belli düzeyde yabancılık ve soğukluk ister Evet! Ve: Seviye belki de bir miktar sevgisizlik ve saygısızlığı adaletli olarak kendimize ve karşımızdakine paylaştırmakla söz konusu olabilir . Coşkusuz aşklara inanmayan biriyim ben. Seviyede muhasebeyi gözlemliyorum daha çok. Yaşamazlığı, zombiliği. Bir aşk ilişkisinde veya yazıldığı gibi anneye-babaya sevgi de hiç aşılmamış seviye, hiç bozulmamış mesafe gerçek insanlara uygun değildir bence.