|
İlk evliliğimde yaşadığım duyguları hatırladım. Gelin hanımla ilk gecemizdi ve bizde evlenmeden önce hiç yapmamıştık. Neyse efendim, düğün bitti takılar takıldı önce dilenci gibi takıları üstümüze iğnelemelerini bekledik, kayınço da sen al iğneyi eline yok ben parayı dötüne takıcam demesin mi bu? Ya 20 lira filan olsa neyse hadi git başımdan dersin de adam 500 yuro para takacak, neyse kayınçoya da domelmiş olduk batırdı iğneyi. Gece oldu hatunla başbaşa kaldık mı biz? Ben bi şaşırdım önce nası yani dedim, şimdi herşey serbest mi? Evet yiğidim herşey serbest handjob, footjob, cumshot, bacakomza ee dedim ya iyimiş evlilik... Bi imza atıyorsun dandirik bir deftere al sonra tepe tepe yada neyse işte istersen tepme. Hatta tepebilirsin o bile serbest yani... Bu açıdan bence evlenmeden yapmamak daha iyi. Ama on beşinci evliliğimde aynı tadı alamadım gelin hanımla zaten çok şeyler yaşamıştık, evlendiğimiz gece ve ondan sonraki 2 haftalık süre boyunca sadece uyuduk, pek bişi konuşmadık da. Zaten iyi tanıyorduk birbirimizi. Bu açıdan bence evlenmeden önce yapmak kötü. Hatta iyice düzduvar durumları olana kadar beklenmeli ki, evlenince yapacak bişiler olsun... Ben şimdi gitmek zorundayım, yarın nikahım var yine erkenden uyuyayım sonra görüşürüz....
|