Tekil Mesaj gösterimi
  #40 (permalink)  
Alt 23-09-2007, 13:24
paradoX
Guest

detays;

Her zaman çoğunluğun bildiği inandığı doğru olmayabilir. Daha önce bu konuyu araştırmamış olabilir ve onlara basmakalıp okullarda enpoze edilen bilgilere yapışmış ta olabilir. Size göre boş konuşabilirim sizin fikirleriniz açıkçası beni ilgilendirmiyor aslında sizin yazdığınıza yorum yapmak ta istemiyordum ama birileri saçmalayınca çenemi tutamamakta benim huyum kusura bakmayın. Bu sizin için ve yine birkaç sataşan userlar içindir aksi halde her cevap verdiğim öyledir demek haddimi aşmak olur ki seviyeli bir şekilde fikirlerini benimle paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim "TEŞEKKÜRLER"
Teşbihte hata olmaz lütfen yanlış anlaşılmasın ama bilirsiniz ki Hz. Muhammed İslamı yaymak istediğinde ve Allah'ın varlığını açıladığında putlara tapan araplar da benzer tepkiler vermişti yani insanların inandıklarının aksine böyle bir teoriyle karşılarına çıkmaya nasıl cesaret ettiği konusunda ona karşı çıkmışlardı yine diğer peygamberler de de benzer durumlar olmuştur. Yine söylüyorum yanlış anlaşılmasın ama her zaman eskiden beri bildiğimiz doğrudur diye birşey yok bence her konu, üzerinde düşünülmesi gereken bir kavram, araştırma ve yeni fikre açık olunması gereken bir dünyevi olaydır. bakın bilim adamları araştırıp yıllardır gezegen sandığımız gök cisimlerinin gezegen olmadığını açıklıyor yani hergün yeni bir şey öğreniyoruz ben de sizlere yenilenmiş bilgileri aktarmaya çalışıyorum lütfen ben size saygılı olayım siz de bana saygılı olun. Alt tarafı fikir paylaşımında bulunuyoruz şurada ben sizlerden birşey öğreniyorum siz de bir kelime dahi olsa karşınızdakinden birşeyler öğrenmenin hevesinde olun naçizane önerimdir. bu konu hakkında yani şamanizmin din veya din olmadığı konusunda başka yorum yapmayacağım Sn. ESHQUIA konunuzun farklı bir konuya sapmasına neden olduğum için özürdilerim.

Konu paradoX tarafından (23-09-2007 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hataları