|
Detays
öncelikle ben bu forumun delisi değilim yorum yaptığımda "he de geç" gibi bir alt yorumun yapılmasını çok yanlış buluyorum siz bu kadar sabit fikirli olmasanız araştırmaya yönelseniz ne siz boş boş konuşursunuz ne de ben size birşeyler anlatmaya çalışırım şurda iki yorum yapıyorum işinize gelmiyorsa, "he denilip geç" ilecek türden se dikkate almayın mesela bundan sonra sizin yorumlarınızı benim dikkate almayacağım gibi...
Benim İslamiyetin kansız bir geçiş dönemi ile kabullenildiği konusunda herhangi bir yorumum var mıdır? yorumlarım arasında böyle bir cümle geçtiyse ve ben görmüyorsam hala bir doktora görünmem gerek yok eğer yok ta siz olduğunu düşünüyorsanız aynı şeyler sizin için gerekli. Benim Türklerin lay lay lom yaparak geçtikleri gibi bir iddiam olamaz çünkü sandığınızın aksine konuşurken araştırmalara ve ortaya çıkan verilere dayanarak konuşurum ve şunu demeliyim ki Emeviler döneminde Türklere baskı ve şiddet uygulanmış bir çok Türk bu dönemde öldürülmüştür ama Türkler abbasiler döneminde İslamı seçmişlerdir ama onların döneminde bile Türkler den gayri müslimlerden alınan vergi alınırmış ne kadar hoşgörüllü de olsalar üzerlerinden emevilerde ki o tekelciliği atamamışlardır.
|