Tekil Mesaj gösterimi
  #34 (permalink)  
Alt 23-09-2007, 09:18
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Aslında Sn. Paradox'un aldığı kaynaktan anladığımız kadarı ile din değiştirmenin zorla olduğu gerçeğini daha baştan oluşmadan önlemek gibi bir sağcı tatlı su kurnazlığı yapan bir aydıncık tarafından ortaya atılmış bir saptırma var. İtirazları daha kaynağında Türkler'in inandıkları bir din dahi yoktu diye günümüz insanına yabancılaştırmayla sunmak istemektedir. Zorla islamlaştırmanın nedenlerinden birisi de topraklarını işgal etmek ve oradan da büyük elma Hindistana ulaşmaktır. Baharat ve değerli taş yolunu güvenceye almaktır. Aynı çabayı ise Arap yarım adasında göremeyiz. Aksine Hecüc ile Mecüc olarak tanımlanan Türkler savaşçı karakterlerinden dolayı uzun yüzyıllar boyunca Köle asker olarak istihdam edilmek için İslamiyete girmeleri Arap yarım adasında engellenerek, mevcut tarihin içinde eritilmiştir. Yani Türklerin Müslüman olmasının iki ayağı vardır.

Ben hemen gidip şu kitapları bulup geleyim hocam. Bir de burdan sesleniyorum herkese, Hoşgörü dini İslamiyet diye bir dosya üzerinde çalışıyorum, konu ile ilgili benimle irtibata geçerseniz sevinirim.