22-09-2007, 04:33
|
 |
...
|
|
|
|
Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı
Peki Fenasi, tek bir soru, insan türü örümceklerdeki gibi, çiftleştikten sonra (hadi sizin deyiminizle seks yaptıktan sonra) koşulsuz erkeğini yiyen bir tür olsaydı, siz yine de seks yapar mıydınız bu koşullar altında?
|
Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı
Evet (istisnalar hariç- eski deyimle istisnalar kaideyi bozmaz) kesinlikle yapardım-yapardık-yaparlar
|
Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı
Anlayabilmeniz için birde Robin Hood örneği vermiştim halbuki!!!
Ordaki Morgan freeman (Azeem) karakteri elde etmek istediği kadın (burda tanımlanan güzel kadına olan aşktır tam olarakta filmde) için başının kesileceğini bile bile onunla seks yapar. Yada Şeriat yönetimlerinde gördüğümüz cezası recm (Taşlanarak öldürülme) olmasına rağmen seks yapılması gibi. Verilen örneklerin kendi içinde bir özellik oluşturduklarınıda unutmayın. Erkek nihai ereğine ulaşmak için hayvanlardan farklı olarak bir çok hileye ve yalana başvurur. ısararla hayvanlarla özdeşleştirmeye çalışmanızı anlamış değilim. Verdiğiniz örneğin sonucunda oluşacak olan ölme eyleminin farkında olması durdurmaz erkeği, nihai sonuç her şeyden daha önemlidir çünkü. çevrenizdeki erkeklere sormayın çünkü onlarda tarif ettiğim sınırı çok iyi bildikleri için size yapılırmı hiç diyeceklerdir. Sonuca gitmenin bir çok yolu vardır pratikte. Neticede benim genellemelerimde bir tutarsızlık yoktur. Tutarsızlık olduğunu iddia edebileceğiniz tek nokta sorduğunuz sorunun cevabında olabilir.
|
Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı
Özür dilerim neyi "yapar-yapardınız-yaparlardı" öyleyse anlayamadım da?
|
Bir de renklerden yardım alayım dedim de...
|