Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 22-09-2007, 02:07
wolky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
wolky wolky isimli Üye şimdilik offline konumundadır
C'era una volta il West

Hayvanları severim ama irice bir kurt köpeğinden daha büyük bir hayvanla yakın temasım hiç olmadı şimdiye kadar.. Ama LYNX hocam ne yalan söyleyeyeim imrenmedim desem yalan olur gerçekten.. Umarım ilerde öyle bir şans yakalarım..

Benim dumurum biraz değişik.. Tam dumur denemez belki ama ilk gördüğüm vakit uzunca bir süre anlam vermeye çalışmış daha sonra da 2-3 saat gülmüştüm..

Bir şahsın yaptırıp sonradan devlete devrettiği bir lisede okudum.. Okulun tuvaletinin sabununa kadar kadıncağız karşılıyordu ama anadolu lisesiydik işte.. Binamız bahçemiz labaratuvarlarımız herşey dörtdörtlüktü(hocalar hariç tabi) Fizik Kimya Biyoloji Bilgisayar gibi derleri laboratuvarda işliyorduk haliyle.. Her laboratuvarın girişinde hangi derse ait oldu yazılıydı.. Okulu yaptıran kadın yabancı uyruklu olduğu için de her tabelada İngilizce'si de yazmaktaydı..

Ta ki bir gün lise sonda, gelip laboratuvarın kapısını açsın diye hocayı beklerkerken tabelaya belkide okula geldim geleli ilk kez dikkatli dikkatli baktım.. Gerçek yüzüme bir tokat gibi çarptı Aynen tabelada yazanı aktarıyorum..

Fizik Laboratuvarı
Physics Laboratuvarı

Yani İngilizce kısmında yazının yarısı Türkçe.. Aslında çok basit birşey ama 3 sene boyunca gel geç hiç farkedeme.. NAsıl yani ya derken diğer laboratuvarlara da baktım diğerleride öyle..

Bilgisayar Laboratuvarı
Computer Laboratuvarı

Biyoloji Laboratuvarı
Biology Laboratuvarı

Kimya Laboratuvarı
Chemistry Laboratuvarı

Bunu kankalara söyledim derste kimse farkında değil.. Hocalara söyledim onlarda.. Müdür ve İdare de farkında değil.. Hizmetliler bile.. Okulda benden başka tabela okuyan yok

Bunu o zamanın Lmanyak dergisine de yollamıştım..Dumur detaylarına.. Yayınlamışlardı.. Böyle tuhaf birşey işte..

:atam:
İZİNDEYİZ

“..İçim rakı dışım su, Bu mahmur cinayette..”

"This is the west, sir. When the legend becomes fact, print the legend."
The Man Who Shot Liberty Valance

Övünmekte haklıyız, çünkü Los Angeles Lakers'lıyız....