Tekil Mesaj gösterimi
  #107 (permalink)  
Alt 22-09-2007, 02:40
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Evet (istisnalar hariç- eski deyimle istisnalar kaideyi bozmaz) kesinlikle yapardım-yapardık-yaparlar. O erkekleri iyi tanımam normal çünkü hem cinsim, biz kadınlar gibi seks maceralarımız/deneyimlerimizi paylaşmasakda, yapımız gereği bilgi toplar yada diğerlerinin maceralarını/deneyimlerini paylaşarak bilgi alışverişinde bulunuruz. Tarifiniz tıpkı Robin hood'daki morgen freeman (azeem) gibi davranmamızı gerektirir ve davranırız. Gerçi en kibar tanımda bir örnek oldu ama.

Bu sorunun cevabını önceki sayfalarda verdimdi gene aynı cevapla olsun. Erkeklerin çoğunluğunun davranışalarını kontrol ediyor olması durumun tanımının değiştiği anlamına gelmez. Sanırım Possiblenin bahsettiği hayvan sözcüğünün açılımını ben yapmış olabilirim, benim tanımım sizlerin tartıştığı felsefik boyutunun olmadığı anlamına gelmediği gibi sizin konularınızın içinde pratik ile ilgili noktalarda yorum getiriyorum. Yanlış hatırlamıyorsamda diğer arkadaşlar da bu noktada yorum getirdiler zaten. Felsefik olarak tartıştıklarınız ile ilgili yorum yapmam, size kolay gelsin derim. Pratik ile ilgili konularda buralardayım görüşürüz.