|
Her erkek (istisnalar hariç) duyu muyu tanımadan istediği fırsatı yakaladığı anda seks yapar. siz buna ısrarla çiftleşmek diyebilirsiniz, tekrar söylüyorum, sizin aranızdaki (maria-possiple) felsefi tanımlar ile benim yaptığım tanım farklı yaklaşımlardır. Bir erkek neler düşünür ve yapar seks konusunda inanın bilmek bile istemezsiniz. Zamanının %90'ını seksi düşünmek yada yapmak ile geçiren bir cinsi kadınsal davranış kalıpları içine koyup sonrada böyle davranmasını beklemek ancak hollywood'un aşk filmlerinde olur. Çiftleşmek insanın değil diğer canlıların tanımıdır. Olayı öyle gören çeşitli din yada tarikatlar vardır gerçi.
Ben pratikte evlilik öncesi seks yapmak olurmu olmazmı sorusuna cevap olarak diyorum ki özetle; erkeğe sormayın o zaten baştan evet demiştir, durumu bu noktaya getirmek için kırk dereden de su getirmektedir. Kadın ise öncelikli olarak duygusal yakınlaşma ve/veya aşk arayarak seks yapıp yapmayacağına karar verir. Kimse öyle adaya düşünce felsefe yapmaz. Bir ortamda karşılaştığı ve hoşlandığı kişi ile seks yapıp yapmayacağına kadınsa en fazla kankisini karıştırır. Bekaret kaygısı olmayanların zaten bu şekilde davranmalarını beklemek ayrıca bir yanılsamadır. Evlilik öncesi seksi sorgulayanlar sadece ve sadece bekaret kaygısı içinde olan kızlardır.
Erkekler her yerde ve durumda seks yaparlar, düşünürler ve sırf seks yapmak için bile seks yaparlar. Erkeklerin seks yapmak için illa canlı bir partnere de ihtiyaçları yoktur. Her türlü canlı-obje-alet-edevat-kişi, erkek için potansiyel seks objesidir.
Lütfen beni felsefik yada tıbbi tanımların içinde görmeyin. Dediğim gibi pratik te dolanıyorum ben. Gerçekleri dillendiriyorum.
|