Ben eğlenmiyordum halbuki, peki tebrik etmem. Siz tanımınızda kadınıda dahil etmiş olabilirsiniz ama bence bu tanım erkeği çok güzel tanımlıyor. Bir erkek olarak, ait olduğum ırkın neler yaptığını ve neler yapabileceğini bilmem kadar doğal bir şey yok. İstisnalar hariç, erkekler sebep ve neden gözetmeksizin seks yapma isteğinde ve azmindedirler, ve buldukları hiç bir fırsatı kaçırmazlar. Bildiğiniz gibi biz erkekler de paylaşırız deneyimlerimizi, pratik yaşamda erkekler her türlü olayı ve nedeni seks yapmak için değerlendirme potansiyeline sahiptir. O yüzden bu kadar mağanda vardır dünyada. Seks yapma duygularını kontrollü kullanamayan erkeklere maganda denir. Yaşı kemale eren ve deneyim kazanan her insan seksi bir keyif alma ve paylaşma unsuru olarak görür, buna rağmen erkekler bu olgunluklarında bile seksi seks olarak görür. Olayın felsefik ve tıbbi tanımı ayrı pratikteki yaşananların anlatılması ayrı bir şeydir. Bırakında ne zaman dalga geçeceğime ben karar vereyim. Bu konu hakkında kafa yoranlarda erkek tanımım için çevrelerine sorsun yada deneyimlerinden hareketle tanımı düşünsün pratikteki gerçekler daha net görülecektir. Bayanlar, erkeklere konuyu sormayın doğal olarak sizi etkileyip sizinle seks yapmak için duygu felan diyeceklerdir. Tabi bu erkek tanımı erkeğin duygusal olmadığını ve sekste duygu olmasınında onu ırgalamadığı anlamına gelmez. Erkeklerde sever, aşık oldukları kadınlarla seks yapmaları tabiiki onlarıda daha fazla hazza götürür.
Dönücem