Alıntı:
|
Ama insan önüne gelenle çiftleşemez. Bunun için duyularının harekete geçmesi gerekir...
|
Pratikte bu tez işlemez. Özellikle erkeklerde. Bir erkek her yerde, her zaman, herkesle, her hangi şekilde, sebeb ve neden olmaksızın, hiç bir duygusallık olmadan, hiç bir sevgi ve buna benzer bir şeyler hissetmeden seks yapabilir. İstisnalar kaideyi bozmaz. Kadınlarda ise bu tez esner ve yukarda örneklerinde de görüldüğü gibi, hissetme ve duygu yoğunluğu arayışına girer. Aşk yada sevgi destekli bir seks arayışına döner.
Birde Yurdumda artık çok yaygın bir şekilde gördüğümüz ve adına aldatma dediğimiz ve özünde seks olan bir davranış vardır ki bunun için de yukarda saydığım benzer sebebler işler. İlgilenenler için ''Erkek neden aldatır?'' konulu topik okunabilir. Görüldüğü üzere bu tez erkekler için hiç bir zeminde ve şartta işlemezken kadınlarda duygu ve sevgi öncelikli bekleyişin getirdiği seks olarak ortaya çıkmakta fakat konumuz olan evlilik öncesi sekste öncelik kazanmaktadır. Yoksa geri kalan zamanlardaki seks türlerinde kadınlar da böyle bir şartı çoğunlukla aramamaktadır.
Alıntı:
|
hatta türler arası da pek mümkün olurdu bu çiftleşme
|
Güzel yurdumda çok yaygın bir seks şeklidir ve her daim mümkündür. Tercih edilen yaygın karşı tür ise Eşek'tir.
Seks bir güdü yani doğal ihtiyaçtır. Doğal olarakta yokluğunu hissettiğimizde tedarik edeceğimiz bir ihtiyaçtır. Tıpkı aç kalan insanların bir takım anomali sergileyen durumlarda insan eti yemesi gibi, adaya düşen kahramanlarımızda bir şekilde seks yapar ve adadan kurtulduğunda da dönüp arkasına bakmazdı. Belkide bakardı kesin yargı iyi bir şey değildir kanımca
Alıntı:
|
"Şunu da eklemek isterim ki içgüdülerinin tezahürü olan duygularını ussallaştırma çabasında olan insanları ben, daha çok kendindeki hayvana itaat eden ondan hiç özgürleşememiş insanlar olarak görüyorum."
|
İşte erkeğin evrensel tanımı. Tebrikler bundan daha iyi bir tanım yapılamazdı.
Bu konunun esas noktası ise seks'in bir tabu olarak ortalarda dolaşmakta olduğu ve insanların bu tabuyu yıkmak için hala yeterli çabayı gösterememesidir. Gelecekten umutluyum, günümüz iletişim araçları ve bilinç düzeyinin eskiye nazaran biraz daha bireysel isteklerde artıyor olması uzun vade de bu tabunun da yıkılacağını göstermektedir.
Bırakın yapsınlar, bırakın geçsinler efendim