Tekil Mesaj gösterimi
  #72 (permalink)  
Alt 19-09-2007, 03:40
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Alıştım abicim, seks, ahlak, zar, araya acıcık çeşni olsun tayyip, gül, biraz da din peygamber falan attırdık mı, misler gibi ben de alıştım, uyum sağlayacağım artık, ahlakî tüm forumları üşenmeden okuyacağım, metanetle yanıtlar düzeceğim!
Melanet hırkasını çıkarmayacağım, çıkarmayacağımmmm!!! (O buraya değildi yahu, Nesimi o, nerden çıktıysa...)

Arkadaşlar; mesele yapılsın, yapılmasından da öte, forumu açan arkadaşın alıntılandırdığı iki bilge prof amcamınızın tespitleri...Bakınız ne demiş Nevzat Tarhan:

""Evlilikten önce cinsellik yaşanmalı," tarzındaki düşünceler gençleri travmatize ediyor. Ancak çiftler Batı toplumuna göre yetiştiyse, cinsellik yaşayabilirler. Çünkü Batı toplumunda, "İlk cinsel deneyim en özel kişiyle yaşanacak," diye bir görüş hâkim değil."

Üç nesil -rakamda sabit değilim, pazarlığa açıktır- geçecek ki, bu ilk cinsel deneyimin özel kişiyle olma hali unutulacak...Özel kişi tanımı eskiden; evlilikse, şimdi maşuk oldu mesela, ileride yalnızca ihtiyacen olacaktır...

Yalnız; türümüzün özelliklerini de bir çırpıda hiçleyemeyiz. İnsan; akil varlıktır! Hayvandan elbette ki ayrıdır, çiftleşirken de ayrıdır, düşünürken de Hiç pragmatist bakamayacağım olaya, içgüdüler diyemeyeceğim!