Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 18-09-2007, 11:18
paradoX
Guest

Bu platformda özellikle bir kişiyle uygunsuz bir polemiğe girdim bu durumdan memnun değilim ama bazen ciddi bir konu hakkında fikirlerinizi söylerken sizinle dalga geçer gibi yorumlar, hakaret içeren sözler, yada iğneleyici eleştiriler gelince ister istemez cevaplarım sertleşebiliyor. Zaten tartışma küfür ve argo boyutuna gelirse cevap vermem yöneticiye şikayet ederim. Şehsen ben sizlerden farklı olarak buraya tartışma amaçlı girmiş değilim keza bende insanların fikirlerinden faydalanmak niyetindeyim ama bakıyorum da ben bir konuyla ilgili fikir beyan ettiğimde kimse beni kendi fikirleriyle yargılamadı benim savunduğumun aksine elindeki verileri sunmadı tam aksi olarak direk iğneleyici yada akıl verici en kötüsü hakaret içeren cümlelerle çıktı karşıma yalnız ca detays dünya dışı varlıklar konusunda fikrimi yazdığımda verilerle ve kendi fikriyle alıntı yaparak konuştu Allah razı olsun tartışmayı bilende varmış dedim onun dışında kim yazımdan alıntı yaptıysa saçma sapan yorumlarda bulundu demem o ki burada bazı arkadaşların kafa dağıtmaya geldiği çok açık ama başkalarının kafasını dağıtmaya! Eğer tartışacak fikriniz yoksa fikri olana da rahatsızlık vermeyin ve tartışma özellikle de bilgi gereken tartışmalarda şahsi ricamdır lütfen bu konuda yardımcı olun bilginiz yetersizse özellikle benim yazılarımdan alıntı yapıpta üstüne yorum yapmayın benim yaptığım yöntemi örnek vereyim bilmediğim bir konu tartışılırsa önce araştırırım bu bir iki saatimi alır sonra konuya dahil olurum sadece öneridir şimdiden duyarlılığınız için teşekkürler işte benim rahatsızlığımda bu konuyla alakalı bunlardır...

NOT: şahsen ben tartışmalardan dolayı hiç karizma puanı almadım hayatımda hep önemli işler sayesinde övgü veya sertifika almışımdır tartışmaya kimse prim vermez bunu da ekleyeyim