Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 17-09-2007, 21:59
KemalistGNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KemalistGNC KemalistGNC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Ariza Kemalist

Alıntı:
tarumar´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
neye karşı ne yapmak istiyosunuz kendiniz için ne yapıyosunuz öncelikle ben bir liberalim ve türkiyede bireylerin kendilerini atlayarak devlete millete kafa yormalarına çok bozuluyorum ülken adına bişeymi yapmak istiyorsun kendini geliştir kendin için bişey mi istiyosun kendini geliştir türkiyede evrensel bazda meslek sahibi olan(yani bugün dünyanın her hangi bi yerine atsan üretim yapabilecek) 100.000 kişi yok birey olarak üretkenseniz o zaman şu hükümet gelirse ne olur bu hükümet gelirse ne olur diye kafa yormazsınız
Insanlarin ulkelerine yararli olmak icin sadece kendilerini geslistirmelerinin yeterli oldugu ulkelere, 1. dunya ulkeleri denir.Zaten bu ulkelerin tamami halk bazinda liberal, devlet bazinda emperyalisttir.

1. dunya ulkesi vatandaslarinin rejim, ulke guvenligi,sosyal guvenligi, issizlik ve ozellikle kendini gelistirmek istediklerinde karsilarina ekonomik olarak da bir engel cikmaz.

3. dunya ulkeleri ise, 1. dunya ulkelerinin tam tersine, daha kendi sistemlerini oturtamamis, gittigi yol belirsiz, duzensiz bir devlet yapisi ile; buna bagli olarak huzursuz, herseyin krize donusebileceginden korkup kendilerinden cok ulkeleri ve gelecek nesillerini dusunup calismak isteyen insanlar ile doludur.

Insanlarin profillerini liberal olarak cizmelerini istiyorsaniz, buna zemin hazirlamalisiniz.Bir denge, bozulmayacak adil bir duzen kurmalisiniz, kurmalisiniz ki; insanlar sizin dediginiz gibi kendilerini geslitirecek firsati ve imkani bulsunlar.

"Bağımsızlık Benim Karakterimdir"