Tekil Mesaj gösterimi
  #38 (permalink)  
Alt 17-09-2007, 16:06
lLeGenDl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lLeGenDl lLeGenDl isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Alıntı:
ESHQUIA´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
lLeGenDl, konuyu kendin tartışıp tartışmamakta özgürsün ancak kimsenin neyi tartışıp neyi tartışamayacağına karar vermek sana düşmez sanırım. Sataşmalarında ve yazdıklarında özellikle de son mesajında biraz seviye arıyorum, göremiyorum. Takın lütfen.
forumun geneline baktığım zaman bu tarz yani benim söylemin ekseninde iletiler yoğunlukta. gerizekalı, salak, kıt ve hatta küfüre dayanan iletiler görmüştüm. tüm bunlar rahatsızlık vermedi sana benim bu son iletimdi rahatsız etti seni.
ayrıca konu ekseninden çıkmış ikili tartışma var ve bu yüzden kilitlensin dedim. çünkü benimde arkadaşında sinirleri gerildi.
zaten sen gelip bu ikili tartışma içeren iletileri silip "sakin" falan deseydin ben böyle bir ileti atmak zorunda kalmazdım.
Sen işini düzgün yap sonrasını üyelere bırakırsın olay patladıktan sonra buraya gelip seviye naaraları atmanda baya bi ilginç doğrusu bana uyarı yapıyorsun diğerine hiç bir şey demiyorsun ne yani onun söylediklerini destekliyormusun yoksa bana takın diyeceğine sen kendin adminliğini yap o zaman ortada sorun olmayacaktır.

Söylemlerimden ötürü özür dilemek istiyorum ama sizinde bakış açınızın bu kadar kısıtlı (tarafsızlık açısından)olması beni fazlasıyla üzdü.

Ayrıca ben kimsenin neyi tartışıp neyi tartışmayacağını karar vermedim sadece rica ettim anlamıyorum kelimeleri neden bu kadar çarpıtıyorsunuz niye bu diklik gerçekten anlam veremiyorum.

Konu lLeGenDl tarafından (17-09-2007 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir..