Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 16-09-2007, 00:14
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

Standart anlatın rölax olun

kimi dillerde psikoloque olarak ta bilinen bu naçizane bilim tamamiyle insan duygularılarıyla ilgili olup başka herhangi bir materyal içermemektedir.. toplumca çok sevdiğimiz bu bilim dalı kendi haline yaşamını idame ettirmeye çalışan iyi huylu aile terbiyesi almış görgülü efendi ve saftır..saftır evet bu yüzden kendisine birşeyleri anlatırken öyle eeeee öhö ay neydi gibi anlamsız cümleleri kurmayın zira anlayamazzzz anlatamaz garibann.

Ünlü Türk Düşünürü Lilith

şimdi bu bir oyun mu..bence evet..
tamamıyla geyiktir.içine ciddiyet katmayınız kattınız takdirde tarafımca anında geyiğe çevrilebilir ama belki ciddiye alınabilir ve çevrilmeyebilir. biri anlatacak alttaki doktoru olacak..ama bu kadar katı değil bir başkası beğendiği bir soruna cevap verebilir....hatta isterseniz konuyu çarpıtadabilirsiniz. cinsel içerikli sorunlar yazmanız halinde başına +18 koymanızı rica edeceğim yada koymayın aman siz bilirsiniz..ayrıca kendi sorunlarınızı "benim bir arkadaşım var" cümlesiyle de başlatabilirsiniz bu durumda sizi kınamayacağım ama belli olmaz değişkenimdir ben belki kınayadabilirim...

gerekli malzemeler;
3-5 sorun, bir veya birden fazla sorunlu kişi, bir koltuk (açılır kapanır, saten nevresimli) ıı bir adet saat (ki psikolojik baskı yapabilelim)..bunlar enim aklıma gelenler başkaca bir materyale gerek varsa bana yazılı posta --ki kendisinin yazısızı olmaz zaten-- bildirin lütfen, bildirmezseniz içinizde kalır, içinizde kalırsa şayet bu başlığın bir numaralı müdavimi olursunuz..

sıradaki..

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu