Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 10-02-2007, 22:27
tatlibela tatlibela isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Unhappy 14 şubat( evim evim temiz evim günü)

efendım bısıler karalamayak ıstedım bu ara hastalık tuhaflıklar pesımı bırakmıoo

resım ekledım en gusel burun silen yarısması felen olursa katılcam

gelelım hayatımda olan bıtene iş yerıyle baslım bıtmedı cılem atmıolarda gıdıom dıyınce bırakmıyolarda yoruldum dıyınce dınlendırmıyolarda ben lazımmısımm sirkette... hal bole olunca askıya aldımm...

ev tasıyacam her yıl oldugu gıbı kaplumbaga olmam gerekmıs benım bısıler karısmıs ınsanımsı olmusumm

her yıl kamyoncu bul koli bul koli bandi al gına geldı bu kez allah ızın verırse kendı evıme tasınıyorum ve mutluyum ıyı gıden bısı bulduk bunu koyalım cebe

aşk demeyelım hıc bu valentınanın lanettıne ınananlardan oldum

14 subattı kendı capımda ve cevremde sevgılısı olmayan kıslarıda örgutleyerek evim evim temiz evim gunune cevırmeye kararlıyımm

14 subatta ölsun mıkroplar dıyerek baslayacak eylem sabah kahvaltısından sonra kovalara su ve klorak konarak, eskı esortmanlar ve saca bı tulbent baglayarak kapı cam acılarak wınampda sanat muzıgı ıle baslayan gıderek doz artırılarak muzık dınlenecek...

ovdugumuz heryerr temızledıgımız fırcaladıgımız heryerde ex sevgılının acısını cıkartırcasına ovacaz ölsunnn mıkroplar dıyecezz işler bıtınce bızde bitmis olacazz bı dus ve hemen yatak dıyecez en huzurlu uykuyu uyuyacazz sabah kalkınca bu işkence bıtmıs olacak cunkum 15 subat ustelık ev mıss gıbıı

bugunluk bu kadar sevgılı gunluk dermısımm

orta okuldayken yazardım bısıler o defterdekıler paylassam sızınlee aman aman

resıl etmek ısteyen dusman felen varsa bulup yayınlasın defterımıı...

okuyan olursa opuldunuss mutlu kalın emi....

durumum bübür