Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 14-09-2007, 19:23
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Çok önemli bir özellik olmamakla beraber vBulletin içerisinde gelir. Türkçe dil dosyası yüklendiğinde karizma olarak çevriliyordu, onu popülarite olarak değiştirdim.
Bu sistemde ödül falan yok malesef. Onayladığınız ya da onaylamadığınız bir mesajı olumlu ya da olumsuz olarak puanlayabilirsiniz. Aynı kişiyi puanlamak için 15 farklı kişiyi puanlamış olmanız gerekir. Puan sıralamasını ise arızalılar listesinden puana göre sıralatarak görebilirsiniz. Yok illaki bir ödül isterim derseniz siz sıralamada ilk sıraya yerleştikten sonra yollarımızın kesiştiği bir zamanda size bir tekila kahlua ısmarlayabilirim.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."