Konu
:
STaTiC-X ve detays Fatih Ürek'in İzinde...
Tekil Mesaj gösterimi
#
1
(
permalink
)
14-09-2007, 17:51
detays
...Dengesiz...
STaTiC-X ve detays Fatih Ürek'in İzinde...
Nerede ise 3-4 senedir sanaldan muhabbet ettiğimiz STaTiC-X vampiri sonunda İstanbul'a ayak bastı. Sanki İstanbul'un vize sorumlusu benim gibi her gelen gibi hemen beni aradı ve görüşelim aga dedi.
Neyse efem Taksim'de buluştuk ama işin ilginci bu herifin sadece 2 kere resmini görmeme lazım.(
biri atletli..
) şıp diye tanıdım.
Bot değil gerçekmiş bu arada. Konuşuyor, içki içiyor hatta sigara bile içiyor..
Çılgınlar gibi fotoğraf çekinecektik ama az olsun öz olsun dedik.
Neyse efem işin ilginci bir bara gittik ve teras kapalı deyince dışarıda oturalım dedik.
Aman o da ne. Meğersem dışarı millet boşuna oturmamazlık etmiyormuş.
Abartmıyorum sadece 7-8 dakika içinde 2-3 kere sigara ve bir kaç kez para istediler..
Lan sanki hayır kurumuyuz..
İçerken işte. Zaten içkisiz bir fotoğraf karesine girersek dünya yerinden oynar..
(Ulen yine kasılmışım fotoya çıkacam diye. Hiç poz veremiyorum. Kamera arkası insanıyız galba..
:4)
Bu da turistler gibi Taksim meydanında oturduğumuz aman ortaya çıkan bir görüntü.
Yorgunluk sonucu yerlere çömdük hemen..
(Bu arada hayatımda ikinci kez Taksim meydanında fotoğraf çektirdim bunca yıldır İstanbul'da olmama rağmen. Ötekini vampirpenguen ile çekinmiştim.
)
Bu arada STaTiC-X kankası Fatih Ürek'i de aradı ama çok bozulmuş STaTiC-X'e en son msn muhabbetinden sonra.
Küsmüş gelmedi..
(Bkz. İlgili Olay..
http://www.anarsist.org/ver-coskuyu-...landigi-anlar/
)
Ek olarak STaTiC-X'i de gördükten sonra bizim efsane Vampir Birliği konseyinin tamamını görmüş oldum.
Hatta içmiş oldum onlarla. Ne de olsa birlik başaknı idik. Herkesi görmek farz bana..
detays
Açık Profil bilgileri
detays - Özel Mesaj gönder
detays´nin Web Sitesini ziyaret edin
detays ait bütün Mesajları bul