Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 08-09-2007, 15:59
PubliliusSciipo PubliliusSciipo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Roma Generali

Dünya bira içip de barış içinde edebiyat felsefe konuşmak değildir hocam.Sen istemiyorsun,ben istemiyorum,diğeri istiyor,silah alıyor.Geldi bizi vuracak,dur ben savaş karşıtıyım diyebilir misin?
Dünya da insanlar da savaşsız olmaz,olamaz.Doğanın yasası budur.Doğal seleksiyonun öğelerinden biridir savaş;gerek insanlar için gerek hayvanlar-bitkiler için.Savaşmayan hiçbirşey göremezsin.
TSK da bunun bilincinde.Amacımız ve isteğimiz yurta ve dünyada barışken eşeğimizi sağlam kazığa bağlamak görevimizdir.Kazığı ve eşeği bağlayacak ipi kendimiz yapabiliyorken niye boşboşuna başkalarına yaptırıpta çok daha fazla para veriyoruz?
Bu konunun açılması da bu silahın yapılmasının övülmesi de doğaldır.Doğal olmayan TSK'yı dünya barışına katkı sağlamıyor,silah üretiyor diye suçlamaktır.Gören de dünya barış içinde bi biz silah yapıyoruz sanacak.

Tarihin masaldan tek farkı gerçekten bir zamanlar Stonehenge'nin yapılmasında tekerleklerin kullanılmaması,gerçekten bir zamanlar Piramitlerin yapımında 30 yılı aşkın bir süre binlerce insanın çalışması,Gerçekten İskender diye birinin 17 yaşında Anadolu'da Gordion savaşını kazanması,bir zamanlar Karnak tapınağı denilen bir yerde Amon'a insan kurban edilmesidir.