ülke olarak böyle atılımlar olması güzel.bu silah olsa bile dışa bağımlı olmaktan kurtulma adına sevindirici bir haber.ama bazıları sevinmemiş.
Alıntı:
ESHQUIA´isimli arızadan alıntı
Evet ben bunu söylüyorum ve savaş karşıtı birisi olarak bu konuların en azından burada silah yaptık gibi övünerek söz edilmesinden rahatsız oluyorum.
Hem de tartışacak bir sürü mevzu varken.
|
bende savaş karşıtıyım.ki bireysel silahlanmaya kesinlikle karşı biriyim hatta nefret ederim.
ama ülke olarak sniper yapma olayını yada ülke olarak savunma amaçlı silahlanmayı kurtlar vadisi ile, reklam ile özdeşleştirmek bir hayli komik olmuş.
bu arada asıl sormak istediğim madem savaş karşıtısın bugüne kadar neler yaptın.böyle forum ortamlarında kurtlar vadisi benzetmeleri yapıp sıcacık evinin sıcacık odasında muhalefet yapmaktan başka neler yaptın.
k.ırak'ta bulundunmu, türkmen topraklarında bulundunmu, savaş karşıtı gösterilere katılıp jop yedinmi!.bırakın bu kofti savaş karşıtı ayaklarını.
ek olarak türkün türkten başka dostu yoktur sözü var. bu maalesef gerçek.türkiyenin gardı düşşe akbaba gibi bize saldıracak onlarca ülke var.konum olarak,yeraltı ve su kaynakları olmak üzere her daim paylaşılmak istenen bir ülke burası.senin çevrendeki ülkeler deli gibi sialhlanırken sen gidip savaşma seviş dersen sonun kara olur.
ülke olarak maalesef savunma amaçlı silanlanmak durumundayız.tasvip ediyor muyum pek değil ama şuan varolan gerçekler ve etrafımızdaki tehtitler bize bunu yapmak durumunda bırakmıştır.