05-09-2007, 22:32
|
|
|
Alıntı:
lLeGenDl´isimli arızadan alıntı
mhplimisin(iz) o zaman düzelteyim örneğimi sizin ailenizden birisi mhp ye oy verse ve mhpli biri cumhurbaşkanı olsa sonra biri gelipte o benim değil ....(noktaları teleffuz edemiyorum eminim (siz) anlamışsın(ızdır)lerin cumhurbaşkanı dese hoşunuza gidermiydi saygı değer hanfendi onu söyleyebilirsiniz ayrıca ben akp yi sevmiyorum ama benim annem babam akpye oy verdi ben vermedim sen pardon SİZ akpye oy verenlere ampül diyorsunuz dolayısıyla bu söyleminizden sitemkar olduğumu dile getirdim sizli bizli konuşmalardan saygı ölçen birinin başkalarının fikirleri için ampül demeleri gerçektende çok ilginç doğrusu...... Ayrıca bayan olmanız benim için birşey değiştirmez siz kelimelere dikkat edinizzz bende edeyim ANLADIN(IZ) MI ?
|
Ben cümle içinde kullanayım öyleyse herhalde bizim için şunu derlerdi" onlar benim değil vatanseverlerin cumhurbaşkanı, toprağını parsel parsel satmayanların şehitlerine sahip çıkanların cumhurbaşkanı ve yine eşkiyabaşını affetmek için yasa tasarısı çıkarmayan ve asla da bunu önermeyeceklerin cumhurbaşkanı ................." bu böyle uzaaaaar gideeeer. Saygıyı sizli bizli konuşmayla ölçmüyorum bu resmiyette ölçümdür. Benim bayan olmam sizin için birşey değiştirmezmiş doğrudur akp li olsam değiştirirdi herhalde zaten zihniyet hep aynı insanları ikiye ayırmışsınız akp li olanlar ve olmayanlar diye ,gerisi bayanmış çocukmuş uzaylıymış farketmez 
|