Alıntı:
lLeGenDl´isimli arızadan alıntı
bakın arkadaşlar yorum yaparken az daha saygı lütfen hakaret eden tavırlar sergilemeyin yakışık almıyor herkesin kendi görüşü var tamam da hakaret edildimi olmuyor o zaman ben akpyi sevmem ama benim ailemdeki birçok insan akpyi destekliyor ampülmü şimdi saygılı olalım rica ediyorum daha dikkatli olalım
|
doğal olarak belki iyi niyetle saygı talep etmişsiniz diyerek bende iyi niyetle yaklaşacağım , fakar saygı karşılıklı olur
nitekim ABDullah Gülün eşi kendisi dış işleri bakanıyken TC yi AB ye şikayet etmişken saygı duymak yada hükümeti düşürecek kadar büyük bir skandal olması gerekirken hiç bir şey olmadan devam ettiğine göre , saygı talepleri çok komik oluyor.
Seçimlerde hile ve oy satın alma gibi teknikler ile birlikte aynı zamanda AKP içinden Ananı alda gitten tutun halka her hakareti yapabile bir zihniyete saygı talebi çok garip ve anlamı farklı bir kapıya çıkıyor
Komik olmayalım , hepimiz akıllı insanlarız.
Salak yerine koyup da alay eder gibi saygı lütfen propagandalarını yemeyiz ... açık net tavrım bu.
Alıntı:
paradoX´isimli arızadan alıntı
Öncelikle ben size "siz" diye hitap ediyorsam siz de bana öyle hitap ediniz rica ederim. İkinci olarak ben mhp liyim bizden biri Cumhurbaşkanı olsa ne derlerdi cümle i,çinde kullanarak örnek verir misiniz?. Son olarak ta akp yi hem sevmeyip üstelik nefret edenlerin bu anaç duyguları da beni birhayli güldürüyor ne o yoksa akp li olmaktan utanıyorlar mı?
P.S. :Akp den nefret eden ve onlara saygı duyulması , sevilmesi ve yaşatılması konusunda hassas olan arkadaşlardan karşılarında bir bayan olduğunu hatırlatarak bana karşıda bir zahmet asgari onlara duyulan saygı kadar saygı duyulmasını talep ediyorum......Teşekkürler
|
bu yeni konseptleri
üste çıkmanın yeni stratejisi , bunlarda çalım çok...
bu arada MHP nin de büyük katkısı var bu olayda ve MHP beni şok etti.