|
super harika bi haber..nedense yararli seyler degil de...zararli seyler uretmekte üstümüze yok....hic bizden yaarli bir icat ciktigini duymadim..mesela özürlu insanlar icin...mesela tiibi bir rahatsiliga cozum duymadim hic..
ielrde bi gun gene bizim cok gururla ürettigimiz silahlar bimem hangi bok vadisinin setinde kullanilri...oyuncaklari yapilir..caaaanim ulkemde tuektim mali olur...encok satilöan oyuncak listesinde on siraya cikar..
sonracima bi gun bi kaza olur..susurluk gibi...bi de ne cikar..yerli mali sniperler....aralarinda mafya babas,politikaci...bi de bakmsisiniz kacaklcili,derin devlet..obaaaa
nerde ulke savunmasi...guzel kardeslerim..uyumayin....
"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... bizler tarihin ortanca çocuklarıyız... bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık... bizim savaşımız ruhani savaş... ve bunalımımız kendi hayatlarımız..." Chuck abi
|