Tekil Mesaj gösterimi
  #88 (permalink)  
Alt 02-09-2007, 19:24
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
possible_outside´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Valla Suç Değil Suç Diyen Varsa Çıksın Karşıma diyor silici kartal. Bu Arada Bilmeyenler İçin Aziz Nesin Eski Bir Mit Ajanıdır...
Sivasta Ne İşi Vardı Acaba??? diye de ekleyiveriyor
Öncelikle Aziz Nesin'i yapmış olduğu olası istihbaratlardan dolayı rahmetle anarak söze başlarım.

Geldim ülen! Yasal olarak suç deil. Kültürel olarak pek çok ortamda sakıncalı dezavantajlar yaratacak bir şey. Önerim yasal olarak da suç olsun. Zira hem sen genelde en çok hoşgörüye maruz kalmazsın, hem ben ateist deilim, hem de konunun sıkıcılığı bi nebze aşılmış olur.
Hoşgeldin.. Makul aslında suç kapsamına sokmak, hatta bu ezbere inançları reddeden insanları toplumdan uzaklaştırmak lazım ki. Rahat bırakımışlıkla, papağan gibi ezbere konuşulan değerlerin ötesini yaratabilsinler.

Nedendir bilinmez yaptıklarının tüm sorumluluğunu üstlenip, tanrı arkasına saklamayan bu insanlarla edilen kavga.

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche