Alıntı:
apachii´isimli arızadan alıntı
sanane evet sanane isteyen isteyene msj atabilir bu seni neden bu kadar ilgilendiriyor yoksa sitede sevgilinmi var.eyer böyle bi şey varsa seninde dediğin gibi msn var orda konuş yok böyle bi şey yoksa bu seni ilgilendirmez. kendi işine bak.amacın bilgi toplamaksa bu tür işlerle uğraşma sana bilgi vereceklerle konuş.bu magazinsi konuları bırakın artık bunlar zaten tvlerde çıkıyo kim kimi ne yapmış.bizi ilgilendirmez.herkeste herkese msj atabilir.
|
Ne bilgi toplaması, ne magazini?
Bu yazdıklarından bir anlam çıkarmaya çalıştım ama çıkaramadım. Anlayan varsa özetlesin bir zahmet.
Bana mı ne?
Rahatsızlıklarını belirten arkadaşlar oldu. Soruşturduk ki arkadaşınız sıradan hepsine mesaj atmaya başlamış.
Eğer senin de böyle bir niyetin varsa ki yazdıklarından öyle bir anlam çıkarıyorum, burası seni tatmin etmez.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|