Aslında ben şöyle derdim sanırım;
Başbakanım ben, 20 küsur yıldır, askeri yasaların kıyağı olan barajı sonuna kadar sömürürüm, parti içi demokrasi diye bir şey zaten söz konusu olamayacağı için, kendi adaylarımı belirlerim eh geriye de son formalite kalır, o da halka onaylatmak. Zaten din, iman, başörtülü cumhurbaşkanı eşi istemediler falan fişman dersem, halk da onaylamakta çok tereddüt etmez. Değil mi ki bu halkın bağrından ibolar, emrahlar, küçüklü büyüklü arabeskçiler çıktı, değil mi ki bu halk ezilenin imdadına yetişir, hemen maduru oynarım. Kurnazım çünkü, sömürürüm de, kanırtırım da
Ha şimdi ben bunları yapmayayım da, diğerleri mi yapsın, nasıl olsa diğerleri de aynı kıyağı sonuna kadar kullanmaya çalışıyor, barajı indirelim, şu siyasi partiler ve seçim yasasına hakikatli bir düzen verelim diyen var mı, oldu mu? Evren paşam ve rahmetli Özal'ıma şükür, her şeyi yaparım ben
Ama fetto amcam bana dedi ki, yavaş yavaş, zamanı gelene kadar, sabırla sızacaksın devlete, vakti gelene kadar da gerçek fikirlerini açıklamayacaksın. Eee şimdi ben burada konuşuyorum da, iyi mi yapıyorum, ben gideyim de, biraz Checilik oynayayım işçilerime, hadi bana eyvallah