Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink)  
Alt 20-08-2007, 13:40
antares antares isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Henüz arızalanmış

siz nerede yaşıyorsunuz fizan'da mı vinz ? orada ki forumlara iştirak ediniz o halde. bankalar sistemi diyorum. hortum diyorum. offshore-zedeler diyorum. anayasa fırlatma krizi diyorum. döviz piyasası diyorum. karbon bazlı yakıt fiyatları diyorum. ekmeğin fiyatı diyorum. kaç yaşındasınız on beş mi ? beş sene öncesini ve hatta daha öncesini hatırlayamıyor musunuz ? ne oldu da hsbc, fortis zart ve zurt beş sene önce türkiye ile ilgilenmezken şimdi buradalar ?

toki diye bir olay var en azından. bir çok dar gelirli vatandaş bu sayede kira öder gibi ev sahibi oldu haberiniz var mı ? benim bulunduğum bölge de minimum 300 milyon lira ödeyerek üç oda 1 salon ev sahibi oluyorsunuz. tek şart orada beş sene boyunca ikamet etmiş olmanız. var mıydı böyle büyük çapta projeler akp'den önce? günahım kadar sevmem fırça bıyıklı tayyip'i küfür etmemek için de zor tutuyorum kendimi ama bir nane bilmeden karşı çıkıp niğde gazozu yerine coca cola dercesine chp fetişisti olmuş punkçılara da da uyuz olurum.

daha önce ki hükümetlere göre iyi yahut kötü olduğunu söyleyemez mişiz... haydi yahu? neye göre söyleyeceğiz ya ? avrupa ve amerika'nın bize benzemediğini boku bokuna mı anlattım daha önce ? boşa mı anlattım nedir sorunlar, türk halkının özelliği nedir, ne yapıyor, eğitim sistemi ne halde daha önce ?