Alıntı:
pechorin´isimli arızadan alıntı
 Şimdi şu 'kulaktan dolma' konusunu nerden çıkarıyorsunuz, onu öğrenmek istiyorum ben öncelikle? Kaynaklarım sağlamdır ve istersen alt alta yazarım hepsini birşey değiştirecekse.. Gerçi gerektiği durum da zaten ben alıntı yapacağım.
Fikirlerimi kabul etmeyebilirsin, benim söylememle direk kabul etmesini beklemiyorum kimsenin. Kafalarda araştırmaya yönelik bir kıvılcım bile yaratabilirse yazılarım ne mutlu bana. Zaten o kıvılcımdan sonra gerisi kendiliğinden gelir. Ancak burası bir tartışma platformu, fikirlerimi söylemekte özgürüm, sende karşı fikirlerin varsa belirtirsin..
Bir de saygıyla ne alakası var? Saygı eleştiri getirmemek midir? Güçlü bir argümanı olanın eleştirilmekten çekinmemesi gerek diye düşünüyorum.
Nasıl emin olabiliyorsun bunlara? Dini kitabınız dışında herhangi bir kanıt, ipucu var mı tanrının varlığına veya cennete cehenneme inanmana yol açan. Herhangi birşey?
|
senin argümanların sağlam olabilir, lakin kendine göre..
ben v sen karşılıklı yazmaya başlasak çıkılmaz bu işin içinden dedim..
kendi yazdığın satırlara bak bakalım, n yazmışsın da ben kulaktan dolma cümlesine takılmışım.. ben okuduğumu anlayabiliyorum ..
sen nasıl emin olabiliyorsan, cennet-cehennemin olmadığına; aksini savunnuyorum bende.. veee hatta diyorum ki her 2mizde bunu anlayabilmemiz için ölmemiz gerekiyor değil mi?