14-08-2007, 19:42
|
|
Raporlu Arıza
|
|
|
|
Yolculuk var... Yolcu da var... Hancı da var...
Yazın Bitmesine Kısa Bi' Süre Kalmış da Olsa Tatil Tatildir Diyip Kaçma Vakti...
Özledim Gece Kumlara Uzanıp,Yakamoza Dalıp,Yandaki Ateşten Gelen Parlak Işık ve Hafif Esinti Eşliğinde Sigara-Bira Yapmayı 
Ama Ondan Öncesinde Az Önce Son Bi' Alışveriş Yapaym Dedim,Türkiye Distrübitörlüğünü Deniz'in (sea4ever) Yaptığı mavi'ye Gittim...
Deniz Buraya Boy Boy Koymuşsun Resimleri,Modelleri Falan Güzel Hoş da,mavi Bitmiş be Canım Fiyaskoydu...
Bit-Pire Pazarı Ötesi T-Shirt'ler,Katalogda 11 Tane Pantolon Modeli var,Kalan Model 2 
Şunu Almaya Gittim

Şunu Aldım,Bari Elim Boş Dönmeyim Diye 

Paçası Ayakkabıya Baya Güzel Dökülüyo' Tavsiye Ederim 
Paçaları Kıvırınca da Pantolonun İç Kumaşıyla Estetiğinize Estetik Katabiliyo'sunuz 
(Bak Deniz Pazarlama Budur )
Bi' de %50 Ucuzluk Falan Diyo'dun Sanırım 
Eğer Hakkaten %50 Ucuzluk varsa Bu Pantolonlar Normalde 250-260'dan Başlıyo' Sanırım 
mavi'nin O Fiyatlarda Mal Satmadığını Bildiğim için,Buraya İndirim Gelmemiş Sanırım 
Bi' de Pantolonu Denerken Kabin Perdesini Açıp "Bakim... Oldu mu?" diyen Bi' Kız Hayatımda İlk Defa Gördüm,"Ya Biraz Dar Galiba,Gel Yardım Et İstersen" Dediğimde Gülüp Kabinin Kapısını Kapayan Bi' Tip Ya Gir Kabine Allah Ne Verdiyse Yardım Et Ya da İşine Bak 
Hayır Bi' de ArtNiyetli Ben Oldum Sonra 
Altımda Boxer'la Kıza Pantolonun Bedenime Uyum Koordinatlarını Vermeyi Düşünecek Değilim ya 
Çıkana Kadar da Gevrek Bi' Gülümseme,mavi Camiası Hakkaten Garipleşmiş 
Neyse Alışverişi de Yaptık,Bileti de Aldık,Hazırız 
Hayvanlar gibi Bronzlaşmayı Düşünüyorum,2. Dereceden Yanıklar İstiyorum Bedenimde 
Her Ne Kadar Gittiğim Yerde Günde En Az 1 Genç Öldürülüyo' Olsa da 
Sahilde Dolanırken Önünüzü Motorlu,Eli Zincirli 4 Tane Uçmuş Çocuk Kesebiliyo' Olsa da 
Güzeldir,Hoştur Erdek'im 
Geçen Sene Ben de Nasibimi Almıştım,Kulak Üstüne Yediğim Hafif Bi' Yumrukla,Bu Sene Bakalım Rövanşı Alabilecek miyim İddialıyım 
Soğuk Suluyken Ter İçmeyin...
Denizin Altında Fazla Kalmayın,Çok Sıcaklarsanız Güneşe Koşun...
Günde 15 Saat Çalışıp,İnsanları Sinirlendirmeyin...
Kendinize Cici Bakın 
Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...
Konu akRAP tarafından (14-08-2007 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir..
|