Tekil Mesaj gösterimi
  #48 (permalink)  
Alt 14-08-2007, 13:02
heavenisalie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
heavenisalie heavenisalie isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
Hakikatten demogoji yapmakta üstünüze yok......

Ne demek istediğimi sen de çok iyi anladın ama işine gelmeyince laf salatası sun ortaya....

Sivas katliamından sonra siz nerdeydiniz ey ateistler? Sokaklarda o katliamı kınayanların niye çoğunluğu yine müslümanlardı.Dilinizimi yutmuştunuz hepiniz?

Sivas katliamında yapılanları bütün müslümanlara yıkacak kişinin aklından,fikrinden şüphe ederim ben..

İyi o zaman,bu ülkede kaç kere Ermeni insanlar öldürdü.O zaman biz hakikatten Ermeni Soykırım'ı yaptık öylemi?

Sokakta insanları gasp eden,boğaz kesen tinercilerin çoğu "Allah kitap ne abi yaa" diyen dinsizler...Hepiniz aynısınız öylemi?
Sivas katliamından sonra,bugün ki Halk Evfleri, TKP, ÖDP, Kızılırmak kadrosu gibi Alevi ve ateistlerce mitingler, protestolar, gösteriler düzenlenmiştir.

Bi kere çok saçma değil mi "siz nerdeydiniz" diye bir soru? Niye orda olmayalım, niye bu olayı kınamaktan kaçınalım ki? Aziz Nesin gibi bir insan, onca aydın yazar, genç öldürülmüş. Tabiki Müslümanlar da kınayacak. Çünkü içerilerindeki bazı aptalların işlemiş olduğu suçun mağduriyetini yaşıyorlar. Esas mağdur olan bizler, neden orda değilmişiz ki? Bi kere ben, daha 2 Temmuz'da Ankara/Kurtuluş parkındaydım. Peki sen nerdeydin?

Sivas katliamını bütün müslümanalara yıkmak bir parça yanlıştır fakat, İslam insanı şiddete meilli hala getirmektedir. Şiddeti emreden bir dinin inananı, elbette şiddeti tasvip edecektir.

"Zina yapan kadın ve erkeği sokak ortasında dövün, izlemesi için de bir grup mümin, dövenlere eşilik etsin. Hırsızın kolunu kesin" gibi ayetleri içinde barındıran bir dinden ne bekleyebilirsin ki?

hubele!

Konu heavenisalie tarafından (14-08-2007 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir..