Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 10-08-2007, 08:17
schutzstaffel schutzstaffel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Henüz arızalanmış

Alıntı:
ndartain´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
akla sadece aziz nesin gelmesin , turan dursun da gelsin
ateist olmak suç değildir , hatta bana göre en güzelidir
çünkü hiçbir ateist , "bu bizim dinimizden değil" diyerek insan sınıflandırmaz
oysa islam , dininden olmayandan uzak dur der
// Bakara 193
Hiçbir zulüm ve baskı kalmayıncaya ve din yalnız Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Onlar savaşmaya son verecek olurlarsa, artık düşmanlık yalnız zalimlere karşıdır
// Mâide 51
Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez

gibi...
belki bana katılmayan çok olur ama ben ülkenin gelişememesinin nedenini islama bağlıyorum.okul kütüphane yerine cami yapan zihniyeti islam kavramı doğurur.ayrıca tanrı inancı , araştırmaktan yoksun bırakabilir.bu acaba nasıl acaba , şeklindeki soruyu araştırmaktansa allahın işi diyerek geçiştirebilecek bir kavram.

neyse.
ateist olmak , dediğim gibi suç değil.bana göre gerçeği bilmek.ama malesef ki ateistler pek hoş karşılanmaz.yani ne kadar dürüst olsan da "bu kafir püü buna" anlayışı var genelde ( herkeste değil ) . ve ben hiç , inandığı için bir müslüman öldüren ateist görmedim ; ancak İNANÇ İÇİN ateist / hıristiyan / yahudi öldüren müslüman çok gördüm.eee hani hoşgörü diniydi ?

arkadaşlarımın hemen hemen hepsi ateist olduğumu bilirler ve en ufak bir sorun olmaz aramızda.hatta kimisiyle konuşuruz , ateist olan da olur arada sırada.ama herkes malesef arkadaşlarım gibi değil.bağnaz çok...
Bu ülkei kuranlar Allah Allah nidalarıyla şehitliğe koşan insanlardı.O yüzden de bu ülkeye Cami yapılıyo diye gocunmaya hakkı yok!

National Sozialistische Deutsche Arbeiter Partei