10-08-2007, 08:17
|
|
Henüz arızalanmış
|
|
|
|
Alıntı:
ndartain´isimli arızadan alıntı
akla sadece aziz nesin gelmesin , turan dursun da gelsin
ateist olmak suç değildir , hatta bana göre en güzelidir
çünkü hiçbir ateist , "bu bizim dinimizden değil" diyerek insan sınıflandırmaz
oysa islam , dininden olmayandan uzak dur der
// Bakara 193
Hiçbir zulüm ve baskı kalmayıncaya ve din yalnız Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Onlar savaşmaya son verecek olurlarsa, artık düşmanlık yalnız zalimlere karşıdır
// Mâide 51
Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez
gibi...
belki bana katılmayan çok olur ama ben ülkenin gelişememesinin nedenini islama bağlıyorum.okul kütüphane yerine cami yapan zihniyeti islam kavramı doğurur.ayrıca tanrı inancı , araştırmaktan yoksun bırakabilir.bu acaba nasıl acaba , şeklindeki soruyu araştırmaktansa allahın işi diyerek geçiştirebilecek bir kavram.
neyse.
ateist olmak , dediğim gibi suç değil.bana göre gerçeği bilmek.ama malesef ki ateistler pek hoş karşılanmaz.yani ne kadar dürüst olsan da "bu kafir püü buna" anlayışı var genelde ( herkeste değil ) . ve ben hiç , inandığı için bir müslüman öldüren ateist görmedim ; ancak İNANÇ İÇİN ateist / hıristiyan / yahudi öldüren müslüman çok gördüm.eee hani hoşgörü diniydi ?
arkadaşlarımın hemen hemen hepsi ateist olduğumu bilirler ve en ufak bir sorun olmaz aramızda.hatta kimisiyle konuşuruz , ateist olan da olur arada sırada.ama herkes malesef arkadaşlarım gibi değil.bağnaz çok...
|
Bu ülkei kuranlar Allah Allah nidalarıyla şehitliğe koşan insanlardı.O yüzden de bu ülkeye Cami yapılıyo diye gocunmaya hakkı yok!
National Sozialistische Deutsche Arbeiter Partei
|