Alıntı:
detays´isimli arızadan alıntı
Cennette seni 40 huri bekliyor, bunu yaparsan cennete gidiceksin diye kanırılıp canlı bomba olan ve onlarca inasnın canını alanlar bu dinin afyon olarak kullanılması ile kanıdırlıyor.
Ve bunu yapanlar ateist değil; sözüm ona kendini müslüman insanlar. 
|
Dinin Afyon olarak kullanılması başka bişeydir,Din'in Afyon olarak nitelendirilmesi başka şey.Birileri "Şunu yap Cennet'e gideceksin" diye insanları kandırıyorsa o birilerinin suçudur,Müslümanlığın değil....
Alıntı:
ESHQUIA´isimli arızadan alıntı
Merak etmeyin bu ülkenin çoğunluğunun olduğu gibi bu sitedekilerin de çoğunluğu müslümandır. Konuya biraz da objektif bakarsanız müslüman insanlar sokakta rahatça müslümanım diyebilir fakat ateist ya da diğer dinlerdeki insanlar eğer turist değilse aynı rahatlıkla hangi dinden olduğunu söyleyemez çünkü toplum onları dışlar. Buradaki tartışılan konu budur ve kimse kimsenin inancına saygısızlık etmiyorken gelip müslümanlığa dil uzatılmış gibi bir yorumda bulunmuşsunuz.
|
Şu vurguya cevap vermeden önce başlığa cevap vereyim.Evet Müslümanlık inancına göre ateist olmak suçtur.Ama bunun cezası bir otelde yakılmak değildir.Cezasınıda benim inandığım şekilde çekecektir o kişiler...
Ama kişi neden ateist olduğunu söylediğinde dışlanıyor? Çok makul...Bizim dinimizde Allah'ı inkar edene yer yok.O insan kötü insandır.O insanın da iman etmedikçe müslümanlar arasında yeri yoktur(yanlış anlaayın,aşağılanmalı,hor görülmeli demiyorum)
Bugün basit bir dış politikada bile senin yavru vatanına eza ediyo diye Kuzey Kıbrıs'ı tanımıyosun Türkiye olarak.Hiçbir dosthane ilişkiye girmiyosun.
Ben neden inandığım Allah'ı tanımayan,inkar eden hatta (haşa) saçma gören birini tanıyayımki?
Nasıl kendinize inanç özgürlüğü istiyosanız Müslümanlara da vereceksiniz.Kimse Ateist olduğunu bildiği halde biriyle dost olmak zorunda değil.Çünkü evet bize göre suç işliyolar...