akp bir gercegi farketti

en baslara dönersek eger rte büyüksehir belediyesi baskaniyken basladi calismaya ,burada önemli nokta kac günde kac günlük isin yapilacagi degildi,yapilip yapilmadigina bakti herkes ve rte bu dönemde müthis taraftar topladi,hapse girisi bile "camilerden" söz edisioldugu icin bu reklam promosyona arti deger katti.
ve hükümet 4 yil boyunca yaptigi her isi duyurdu,akp bir önceki iktidar dönemini secim arefesi gibi kullandi,cünkü zamanin iki arti degeri var;GÜVEN VE REKLAM .güven olusturmanin en önemli silahi reklamdir ve 4 il boyunca "masmavi gökyüzü" pankartlari ile baslayan reklam/pazarlama islemi her kavsak,kadin aile merkezleri ve saglikta ve egitimde yapilan her yeni uygulama(sagladigi/saglamadigi fayda gözönünde bulundurulmaksizin)duyuruldu.
klasik bir reklam yöntemi ile akillara iyice yerlesti
basit oynadilar ama muhalaefet her karsi cikisinda bu reklamin daha da dillenmesine neden oldu.(ee reklamin iyisi kötüsü olmaz ,mankenler bir skandala karisinca da fiyatlarini ikiye katliyor)
tümmesele bundan ibaret ,ama ben o ikinci kisiyle hic karsilasmadim,kendimden süpheleniyorum artik acaba akp ye oy veren ben miyim